Flower

Bloemen dragen een bijzondere kracht in zich die de mensheid ten dienste kan staan. Voor alle gelegenheden: ‘feest, schoonheid, troost’ hebben wij een passend boeket of bloemstuk. Al onze boeketten en bloemstukken worden vol liefde en op vakkundige wijze gemaakt met dagverse bloemen. Kom gezellig langs of bestel telefonisch of via de Facebookpagina.

Decor

Bij Helder Ruiker ligt de klemtoon op beleving in een huiselijke sfeer, een totaalervaring. Elke ruimte in ons herenhuis is ingericht zoals het thuis kan zijn. Daarom maken we bewust een mix van oud en nieuw. Een plek die onze waarden en smaak weerspiegeld. De merken die we aanbieden zijn zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit, uitstraling, verhaal en visie. Producten die net dat beetje anders zijn.

LifeStyle

Hoe we inspiratie opdoen? Heel simpel, door te leven. Ruiken, voelen, kleuren zien, naar buiten gaan. Wie hier binnenstapt is even zoet maar stapt met een origineel, geluk makend cadeau voor zichzelf of een geliefd persoon naar buiten. Ook zijn onze geschenkbonnen een welkom idee om iemand aangenaam mee te verrassen.